kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
16 Haziran, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.78
  • EURO
    35.16
  • ALTIN
    2457.9
  • BIST
    10471.32
  • BTC
    65738.27$
Ufuklar

DEM Parti'den, Hilvan'daki Halk Buluşmasına Davet

DEM Parti'den, Hilvan'daki Halk Buluşmasına Davet
Hilvan'da, AKP'lilerin seçim sandıklarını yakmalarından kaynaklı yenilenen seçim öncesi çalışmaları devam eden Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), halk buluşması için çağrıda bulundu. Yarın gerçekleştirilecek buluşmaya DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılması bekleniyor.

Seçime sayılı günler kala kapı kapı çalışma yürüten DEM Parti, bugün de 3 koldan kırsal mahallelerde oy istedi. DEM Parti milletvekilleri Sinan Çiftyürek'te çalışmalara katıldı.

Çalışmalar, sabah erken saatlerde ilçe merkezinden bulunan Buğday Pazarı esnafının ziyaret edilmesi ile başladı. Hilvan Belediye Eşbaşkanı Serhan Paydaş ile Garip Yeşil, DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Mustafa Koyuncu‘nun içinde yer aldığı heyet, esnafların yaşadıkları sorunları dinleyerek, not aldı.

Ziyarette konuşan Serhan Paydaş, 31 Mart’ta AKP’lilerin sandık yakmasını hatırlatarak “Belediyenin işi hizmettir, kaos değildir. Bir koltuk uğruna halka zulüm etmemek gerek. 15 yıldır belediye ellerinde ama bir hizmet yapmadılar. Sosyal yardım üzerinden halkı tehdit ediyorlar. Siyasetin bir ahlakı vardır, bunu ayaklar altına aldılar. Bu vicdanı ve ahlaki bir seçimdir. Zulmü kabul etmeyenler bu seçimde DEM Parti’ye oy vermeli. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz. Herkes elini vicdanına koysun sandığa gitsin” diye konuştu.

Bir diğer eşbaşkan adayı Garip Yeşil ise “Toplumun yarısı kadın. Kadınları yok görmek, toplumun yarısını yok görmektir. Biz herkese hizmet etmeye geliyoruz. Her şey Hilvan halkı için. Çıkarlarımızı değil halkın çıkarlarını düşünüyoruz. DEM Parti halka hizmet etmeye geliyor. Bütün yaratmak istedikleri oyunları boşa çıkaracağız ve halkın haklarını sonuna kadar savunacağız” dedi.

Heyet ardından Akveran ve Çağlar kırsal mahallesinde kapı kapı gezerek, seçim çalışması yaptı. DEM Parti Van Milletvekili Sinan Çiftyürek ve beraberindeki heyet ilçe merkezi ve Faik kırsal mahallesinde seçim çalışması yaparak, destek talebinde bulundu. Ayrıca partililer ilçe merkezinde bulunan TOKİ Mahallesi ile İzollu Bozan Bey Caddesi üzerinde el bildirisi dağıtacak yarın seçim bürosu önünde DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılımı ile saat 17.00'da yapılacak halk buluşmasına katılım çağrısında bulundu. Buluşmada sanatçı Kadir Çat sahne alacak.

 

 

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!