Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmamoğlu Viraja Hızlı Girerek Kaza Yaparken Yavaş İse Rolantili Geliyor.!

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2025 12:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2025 12:23

CHP'nin Olağanüstü Kongre kararı Özgür Özel'in geçen Kongre'de aldığı oyu dahada fazlalaştırarak çok daha büyük bir fark ile yeniden Genel Başkan olmasının yolunu açacak.

Bu Kongre kararı ile aynı zamanda da Ekrem İmamoğlu'nun siyaseten şimdilik by-pass edilmesini içeriyor.!!!

Yani anlayacağınız Operasyon tamam ve İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk dosyaları birileri tarafından (iddia o ki bu dosyalar CHP içerisinde Özgür Özel'e yakın bir ekip) kamuoyuna ve bazı yerlere sızdırılarak İmamoğlu'nun kanadı kırpık kuşa dönderildi.!!!

Ancak tüm bu gelşmelerin yanında İngiliz derin devletinin Ekrem İmamoğlu üzerindeki etkisini de gözardı etmemekte fayda var zira yazımın başında "Ekrem İmamoğlu'nun siyaseten şimdilik by-pass edilmesi" vurgusunu bilinçli kullandım zira ileriki aşamalarda İngiliz derin devletinin en etkili sözde düşünce kuruluşu Chatham House ne yapıp ne edip İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanlığına hazırlamak için yeni planları devreye sokabilir.!

Üstelikte yakında Türkiye siyasetinde yeniden aktif rol verdilicek olan Selahattin Demirtaş'ı da yanına monte ederse bu sürpriz sayılmasın.!!!

2015 tarihinde ne demişti Demirtaş "Türkiye Partisi olacağiz"

İkinci kez Türkiye gündeminde olan 'Yeniden Yeni Çözüm Süreci' boşuna başlatılmadı.!!!

Elbette ki Ekrem İmamoğlu'nun siyasetten şimdilik tasfiyesi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın önündeki tek ciddi rakip Anahtar Parti, Zafer Partisi, İyi Parti ve çözüm sürecinden ötürü MHP'ye kızan bir çok ülkücü kesim ve diğer kararsızların oy vereceği Mansur Yavaş'tır.

Mansur Yavaş Bağımsız aday da olabilir veya Cumhurbaşkanlığı seçime az bir süre kala Anahtar Parti'nin başına getirilerek Cumhurbaşkanı adayı olarak sahaya çıkabilir.!

Mansur Yavaş CHP içerisinde de aday gösterilebilir ancak CHP içerisindeki DERİN POLİTBÜRO yapısı adaylığını hazmedemez.!!!

Yavaş'ın Belediye Seçimlerinde Keçiören, Gölbaşı olmak üzere birçok ilçelerde Belediye Başkan adaylarını belirlediğini de akla getirirsek önümüzdeki süreçte siyasette belirleyici bir konuma gelmesi kaçınılmaz olacağı gün gibi aşikar.

Ez cümle CHP içerisindeki operasyon ve İmamoğlu olayı siyaseti yeniden şekillendirecek.!!!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
Yükleniyor..
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.