Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor’da neşeli idman

Bolu’da sezon başı hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor bugün çift idmanla hazırlıklarına devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Şanlıurfaspor’da neşeli idman

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan idmana futbolcuların tamamı katılırken, çift kale maçta eğlenceli dakikalar yaşandı.

Isınma hareketleri ile başlayan idman pas çalışması ile devam ederken, çift kale maç yapan futbolcular dondurmasına maç yaptı.

Kırmızı ve turuncu takımlardan oluşan maçta Erdi Kasapoğlu, Halil Köçer, Coşkun Kılıç, Ahmet Arı, Necati Yılmaz, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Hami Çolak, Mamadou Bamba ve Şaban Özel’den oluşan takım, Kırmızı takımı 2-0 yenerek dondurmayı kazanan ekip oldu.

Maçtan sonra sevinç gösterisinde bulunan Turuncu takım futbolcuları , Kırmızı takımada takılmayı ihmal etmedi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman iddiasına oynanan çift kale maç sonrası sona erdi.

Sarı yeşilli ekip, Bolu Koru otelde yaptığı kamp çalışmalarına yarında çift idmanla devam edecek.

3 Ağustos Pazartesi günü bitecek olan kamptan sonra futbolcular 3 gün izne ayrılacak ve 6 Ağustos 2015 Perşembe günü Şanlıurfa GAP Vadisi tesislerinde toplanarak çalışmalarına devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.