Ali ÇETİNKAYA / Şanlıurfa OLAY
Gaziantepspor Kulüp Başkanı Şahinoğlu, bir gazetecinin yayınına katılarak, son gündemi ve kulübün son durumunu değerlendirdi. Kulüplerinin çok köklü olduğuna vurgu yapan Şahinoğlu, siyaset ve sporun birbirine fazla karıştırılmaması gerektiğini söyledi.
Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kulübe destek olmadığını iddia etti. Fatma Şahin’in belediyecilikte çok iyi olduğunu söyleyen Şahinoğlu, bu başarısını Gaziantepspor için göstermediğini kaydetti.
İşte Gaziantepspor Kulüp Başkanı Şahinoğlu’nun Fatma Şahin hakkında söylediği o sözler;
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.