TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Irkçılığa hayır...

Malatyalı taraftarlar,çirkince Şanlıurfaspor'un Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmada Urfaspor için 'PKK dışarı' tezahüratları yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Irkçılığa hayır...

Spor Servisi>>

 Şanlıurfaspor, bugün PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Şanlıurfaspor camiası, Yeni Malatyaspor maçında ev sahibi taraftarların ırkçı tezahüratlarına maruz kaldı. Yeni Malatyaspor taraftarları, Urfaspor maçında "PKK dışarı" şeklinde tezahüratlarda bulunarak, Şanlıurfalıları rencide etti.

 Şanlıurfaspor’dan açıklama

 

PTT 1.Lig'de deplasmanlarda oynadığımız karşılaşmalarda yapılan ırkçı ve nefret tezahüratları bizleri son derece rahatsız etmektedir. Şehir olarak hak ettiğimiz İstiklal Madalyasını aldığımız şu günlerde bu akşam yaşadığımız olay bizleri derinden üzmüştür. Şanlıurfaspor, Türkiye profesyonel liglerde 'Şanlı' ünvanını taşıyan tek spor kulübüdür. Bir takım ırkçı grupların hedefi olmamalıdır. Yaşanan çirkin saldırılarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.