TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erhan Altın iddiallı

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, 33. haftada 7 Mayıs Cumartesi günü Vartaş Elazığspor ile yapacakları maçı kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Erhan Altın iddiallı

Altın, GAP Vadisi Tesisleri'ndeki antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu maçında oyuncularının maçı kazanmak için nasıl mücadele ettiklerini gördüğünü ve bunun da kendisini ilerisi için mutlu ettiğini dile getirdi. 

Hafta sonu deplasmanda Vartaş Elazığspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını anımsatan Altın, şöyle konuştu:

"Şükürler olsun hafif sakatlığı bulunan sporcularımız da aramıza katıldı ve tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vartaş Elazığspor çok güçlü bir ekip ve nasıl oynadıklarını biliyoruz. Oyuncularımın morali yerinde ve çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Biz diğer maçlara bakmada maçtan puan veya puanlarla kente dönmek ve rahatlamak istiyoruz."

Şanlıurfaspor, Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarını da yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde GAP Vadisi Tesisleri'nde koşuyla başlayan antrenman teknik ve taktik çalışmayla tamamlandı.

Futbolcuların tamamının katıldığı antrenmanda oyuncuların moralli olduğu gözlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.