Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özcan: “Onlar konuşur AK Parti yapar”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan,”Birileri milletimizin AK Parti ile sarsılmaz birlikteliğini sorguluyor. Ancak onlar konuşur Ak Parti yapar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Özcan: “Onlar konuşur AK Parti yapar”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 31 Mart yerel seçimlerde AK Partiye ve Başkan adaylarına destek maksadıyla memleketi Şanlıurfa genelinde çalmadık kapı bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Özcan’ın bu seferki durağı Eyyübiye ilçesine bağlı Ayrancı köyü oldu.Köy sakinlerini ziyaret eden Özcan,”Girilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız. 

Eyyübiye İlçemizin en uzak yerleşim yeri Ayrancı Dağ Köyümüzde Muhtarımız Abdullah Karaduman ve hemşehrilerimizin misafiri olduk, destek ve dualarını aldık.  Sen milletinin gönlüne girdin mi onlar sana yüreğini açar. Birileri milletimizin AK Parti ile sarsılmaz birlikteliğini sorguluyor.

İşte apaçık örneğini sizlerle paylaşıyorum.

Şanlı Şehrimiz Urfa’mızın en ücra köşesinde bir dağ köyü AYRANCI... Ve işte o köyde hükümetimizin yaptırmış olduğu eğitim yatırımı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.