Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Zahit, Adaylığı başvurusunu yaptı

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Zahit, Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2015 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Mustafa Zahit, Adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Zahit, daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında başkan yardımcısı Cuma Ağaç’ı ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Mustafa Zahit, başvuru sonrası yaptığı açıklamasında, Ak Parti’nin şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar ile sürekli daha iyiye giden bir Türkiye’de yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Güzel ülkemiz, Türkiye’miz, geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi handikaplardan, ekonomik krizlerden, darbe yönetimlerinden arınıp artık icraatların yapıldığı, milletin menfaatlerinin ön planda tutulduğu, Hak yolunda halk için hizmet eden, tüm dünyaya söz söyleme hakkı olan bir pozisyona gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan ve çok değerli bir aşamaya gelen Ak Parti, Değerli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile kutlu yolculuğuna devam ederken,  Ak Parti  sadece kendi toprakları altında yaşayanların değil tüm dünyadaki Müslümanların, mazlumların da  savunucusu, öncüsü olmuştur.

Ben de bu toprakların bir evladı olarak, memleketime, insanıma hizmet etmeyi ibadet görerek tüm mazlumların haklarının yılmaz savunucularından biri olmak, yapılan çalışmaları daha da ileri seviyeye taşımak adına 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde  Ak Parti’ den Milletvekili aday adaylığına başvurumu yaptım.

 

Halkımızla birlikte el ele  Hak yolunda Yeni Türkiye’ye daha güçlü yürümek için çıktığım bu yolculukta, Allah’tan hayırlısını diliyor, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.’’ Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.