Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahmut Kaplan’dan GYC’ye ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Kaplan Gazeteci ve yazarlar Cemiyetini ziyaret edip Şanlıurfa hakkında istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Mahmut Kaplan’dan GYC’ye ziyaret

Haber: Hasan Ray

Milletvekili seçildiği günden bu yana bayram öncesi Şanlıurfa’ya gelip STK ve diğer kurumlara ziyaretlerde bulunan Ak Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’yi ziyaret etti. Çiftçi’yi cemiyet binasında ziyaret eden Kaplan, yaptığı açıklamada ülkenin barışa ve huzura ihtiyacının olduğunu söyledi.

Vekilken nasıl çalıştıysak şimdi de öyle çalışıyoruz

Kaplan, her Ramazan bayramı öncesi olduğu gibi bu Ramazan’da da Şanlıurfa’ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaret ettiği STK ve diğer kurumlarla kent ile ilgili istişarelerde bulunan Kaplan, taziye ve vatandaş ziyaretlerinde de bulundu. Ak Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Kaplan, Şanlıurfa hakkında bilgiler aldı. Kaplan, “Vekilken nasıl çalıştıysak şimdi de şehrimiz için öyle çalışıyoruz.” dedi.

Şanlıurfa’ya bağlılığını anlattı

Şanlıurfa’ya olan sevgi ve bağlılığının hiçbir zaman bitmeyeceğini söyleyen Kaplan, “Şanlıurfa’ya olan bağlılığımız kopmadı kopamaz da. Bizi o zaman seçip vekil eden vatandaşımıza o zaman nasıl hizmet ettiysek şimdi de hizmet etmek görevimizdir. Bizim bu vatandaşa hizmet borcumuz var. Bu toprağın üzerimizde hakkı var.” diyerek Şanlıurfa’ya olan bağlılığını anlattı.

‘Sorunların çözümü noktasında çalıştı’

 

Mahmut Kaplan’ın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, “Sayın vekilimiz Mahmut Kaplan bey bizi ziyaret etti. Şanlıurfa hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Mahmut Bey her zaman bizim gönlümüzün vekili oldu. Çok vekil geldi ama Sayın Kaplan’ın sahada olması ayrıydı. Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü noktasında çok çalıştı. Bizi ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.