Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyazgül, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u da ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. AK aday Beyazgül ve Dernek Başkanı Yavuz, bir süre karşılıklı sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Beyazgül, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarına devam ediyor. İnsanlığın Saadeti ve 81 milyonun kardeşliği için çalışacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Öncelikle bütün şehitlerimize Allahu Teala’dan rahmet diliyor, ailelerine de sabır diliyorum. İlimizin idaresinde uyumlu olacağız, sorunların takipçisi olacağız ve sorunları bir bir çözeceğiz. Üniversite gençliğine yönelik ulaşım dahil bütün sorunları hızla çözeceğiz. Hemşerilerimize güveniyorum. Biliyorum ki, onlar da bana güveniyor ve inanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 2071’e kadar devam edecek merkez bir partiyiz” dedi.

Vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, “Şanlıurfa’mızın güler yüzü. Biz sizin vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı olduğunuzu bildiğimiz için ölümüne yanınızdayız. Vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor. Huzurun, güvenin, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin şehri Şanlıurfa'mız hizmetin en iyisine layıktır. Beyazgül kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şanlıurfalı vatandaşların geneli de, “Biz sizin vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı olduğunuzu bildiğimiz için ölümüne yanınızdayız. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şanlıurfa’mızın güler yüzü. Beyazgül dönemi başlıyor inşallah. İstikrarın devamı için oyumuz AK Partiye, oyumuz Beyazgül'e” diyerek AK Parti ve adaylarını destekleyeceklerini belirtiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.