Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye’de yeni skandal!

Hakkında sık sık usulsüzlük iddiaları gündeme gelen Akçakale Belediyesi ile ilgili yeni bir skandal ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Belediye’de yeni skandal!

Geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan iddialarla ilgili Şanlıurfa Valiliği’nin soruşturma başlattığı Akçakale Belediyesi ile ilgili yeni bir skandal gün yüzüne çıktı. Daha önce çeşitli konularda yapıldığı iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili yerel ve ulusal basına konu olan belediye benzer bir usulsüzlüğe konu oldu. 2020 yılında  Akçakale Belediyesi’nin kiraladığı bir aracın belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yakınındaki  bir firmadan kiralandığı ortaya çıktı.

 2020 yılının şubat ayında yapılan kira sözleşmesine göre; belediye, belediye başkanı Yalçınkaya'nın yakınına ait firmadan iki yıllık ücreti peşin ödeyerek bir araç kiraladı. Aracın aylık bedelinin ise aylık 4000 bin TL olduğunun belirtildiği sözleşmede, toplam 96 bin TL'lik ücretin peşin ödeneceği belirtildi.

Şanlıurfa Valiliği’nin Belediye hakkında açtığı soruşturma henüz sonuçlanmazken, akrabadan ücreti peşin ödenerek araç kiralanmasının mevcut soruşturmaya dahil edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.