TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Baydilli, seçim beyannamesini duyurdu

Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri öncesi vatandaşlara hitap ederek seçim beyannamesini açıkladı. Başkan Baydilli, kendisine verilen desteğe teşekkür ederken daha fazla hizmet sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Başkan Baydilli, seçim beyannamesini duyurdu

Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi bir video ile vatandaşlara hitap ederek seçim beyannamesini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile tekrar aday gösterilen Başkan Baydilli, Karaköprü’yü kalkındırmak için 8,5 yıldır hizmet ettiklerini ve bundan sonra da en iyi hizmeti sunma adına gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Baydilli seçim beyannamesinde şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Karaköprülü hemşerilerim,

Yaklaşık 8,5 yıllık başkanlık sürecimizde Karaköprü’müz kalkındırmak ve daha güzel bir ilçeyi vatandaşlarımıza sunmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanımız ve partimizin onayı ile tekrardan Karaköprü’müze hizmet etmek için aday gösterildik. Teveccühleri için sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Güneydoğu’nun parlayan yüzü olan Karaköprü hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah 31 Mart günü sizin desteğinizle seçildikten sonra ilçemizin kalkınmasını sürdürmesi için hizmetlerimizi ve projelerimizi artırarak devam edeceğiz. Bismillah diyerek başladığımız bu yolda inşallah yaptığımız her çalışmayı Elhamdülillah diyerek tamamlayacağız.

Biz 8,5 yıldır olduğu gibi Karaköprü ’ye hizmet etmeye talip olduk ve bu yolda gece gündüz demeden, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. İnşallah milletimizin de desteğiyle tekrar görevi devralacağız, hep birlikte ilçemizi güzelleştirip geliştirmeye devam edeceğiz. Bu yolda desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. İnşallah bundan sonra da Karaköprü bize biz de Karaköprülü hemşerilerimize emanetiz.”

Başkan Baydilli seçim sürecinin ülkeye, Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.