TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Resulaynda değerlendirme toplantısı yapıldı

Vali Abdullah Erin, Resulayn’da ilçenin güvenliği ile ilgili değerlendirme toplantısı yaparak, gerçekleşen bombalı araç saldırısı hakkında bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Resulaynda değerlendirme toplantısı yapıldı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Resulayn’daki Müşterak Harekât Karargah Komutanlığında ilçenin güvenlik durumu hakkında bir değerlendirme toplantısı yaparak, son gerçekleşen bombalı araç saldırısı hakkında bilgiler aldı. İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve Vali Yardımcısı Resulayn Koordinatörü Erdinç Dolu ile Resulayn’da giden Vali Erin, burada askeri yetkililer ve Suriye Milli Ordusu temsilcisinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının ardından inşaat ve tefrişat çalışmaları tamamlanan Jandarma Taburunda incelemelerde bulunan Vali Erin, bölgede görevli askerlerin hizmetine sunulan tesisleri denetledi. Toplantı ve incelemelerinden sonra hafta sonu gerçekleşen terörist saldırıda hayatını kaybeden aileleri ziyaret eden Vali Erin, ailelere başsağlığı dileyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi

Barış Pınarı Harekâtı ile bölgede huzur ve güven ortamının hakim olduğunu kaydeden Vali Erin, bölge halkının kamu hizmetlerinden faydalanmaya başladığını, ekonomik ve sosyal hayatın normale döndüğünü belirterek, hain terör örgütünün kalleş tuzaklarla masum insanlara kastettiğini ifade ederek, saldırıyı şiddetle kınadı. Yapılan tahkikat sonucu bazı şüphelilerin ele geçirildiğini kaydeden Vali Erin, bölgenin huzuruna kastedenlerin en ağır şekilde cezalandırıldığını ifade ederek, teröre karşı amansız mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Vali Erin, Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm imkânları ile Suriyeli kardeşlerinin yanında olmayı sürdüreceğini, Barış Pınarı Bölgesinde istikrar ortamının devam edeceğini kaydetti.

BİHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.