Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçi, 'Mesleğinde En İyiler' ödülünü aldı

Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, Şanlıurfa Platformu tarafından düzenlenen ödül töreninde 'Mesleğinde En İyiler' ödülünü aldı. 

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Çiftçi, 'Mesleğinde En İyiler' ödülünü aldı

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Platformu tarafından 'Mesleğinde En İyiler' ödül töreni düzenlendi. TZOB Otel'de düzenlenen ödül törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet ALi Cevheri, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Törende konuşma yapan Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı, "Mesleğinde iyileri seçerken kolay olmadı. İsim tespitini yaparken, Türkiye genelinde farklı kuruluşlara, meslek odalarına ve STK'lara sorduk. Araştırmalar yaptık, gelen isimleri bir komisyon marifetiyle tespit ettik" dedi

.
Konuşmaların ardından mesleğinde en iyilere ödülleri verildi. Basın alanında 'En iyi ödülü' Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi'ye verildi. Prof. Dr. Ahmet Maranki'den ödülünü alan Çiftçi, kendisini bu ödüle layık gören Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı ve yönetimine teşekkür etti.

Bu arada gecede ödül alanlar arasında Olay Gazetesi köşe yazarı ve MAK danışmanlık yönetim kurulu başkanı M. Ali Kulat da yer aldı. Kulat'a ödülünü CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık verdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.