Şanlıurfa
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63556.090$

Urfa’dan İsrail’e tepki

Urfa’dan İsrail’e tepki
İsrail’in Mescidi Aksa’da Filistinlilere yönelik zulmüne Urfa’dan tepkiler ediyor. İNFAKDER  ve Rahmet Derneği yaptığı basın açıklaması ile İsrail’i kınadı.

İNFAKDER Urfa il  Başkanı Ali Parlak yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Osmanlı İmparatorluğunun yıkılması ile parçalanan İslam Ümmeti, emperyalist zalimlerin her türlü hile, fitne ve zulmüne maruz kalmıştır. Asırlarca intikam alma hevesiyle tutuşan bu küresel zalimler, yeryüzünde hiçbir kutsala saygı göstermeden Müslümanlara hayat hakkı tanımamışlardır.

Kurulduğu günden beri İngiliz ve Amerika’nın sınırsız desteğini arkasına alan katil siyonist terör devleti İsrail, Filistin’de tüm dünyanın gözü önünde akıllara durgunluk veren katliamlara devam etmektedir. Siyonizmin maşası olan Birleşmiş Milletlerin ufak tefek kınamalarına aldırış etmeden, Filistinlilerin evlerini gaspetmekte, ekinlerini yakmakta, direnenleri ise katletmektedir. Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında Gazze’ye saldırmayı alışkanlık haline getiren Siyonist katil İsrail, MESCİDİ AKSA da ibadet eden Müslümanlara saldırarak yine provokasyonlarıyla tüm İslam Alemine adeta meydan okumaktadır.

Mescid-i Aksa, Müslümanların yaklaşık 16 ay boyunca yönelerek namaz kıldığı ilk kıblesidir. Mescid-i Aksa, Hz. Muhammed (sav)’in İsra ve Mirac hadisesi sırasında, İsrâ kısmında yöneldiği, Miraç kısmında yükseldiği ve çevresi Allah tarafından mübarek kılındığı kutlu yerdir.

Katil Siyonist İsrail, Müslümanlara üstünlüğünü kabul etme ve Hayber’in intikamını almak için, Mescidi Aksa’yı yıkmak ve yerine kendilerinin icat ettikleri sözde SÜLEYMAN MABEDİNİ inşa etmek istemektedirler.

Şu anda, Kahraman Filistinli kardeşlerimizin kanı, canı ve namusu pahasına korumaya çalıştığı Mescidi Aksa, sadece Filistinlilerin değil, tüm Müslümanların ortak kutsalı ve itikadi meselesidir.

Yeryüzünde bir tek Müslüman kalıncaya kadar, katil Siyonist terör devleti İsrail ve onu destekleyen tüm zalimler emeline ulaşamayacaklardır. Kanımızın son damlasına kadar, tüm imkanlarımızla kahraman Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.

Arap Devletleri devlet başkanları adeta terör devleti İsrail’e kölelik yapmakta ve yapılan zulme sessiz kalmaktadırlar.

Yeryüzünde mazlumların hamisi bir tek Türkiye kalmıştır. Yüzyıllardır köklü devlet geleneği olan Türkiye Devletinden bir an önce bu olaya el atarak Mescidi Aksaya sahip çıkmasını,  gerekirse Mehmetçiği Kudüs’e yollamasını ve TERÖRİST İSRAİL DEVLETİNE   Haddini bildirmesini talep ediyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!