Güneydoğu’nun başkenti konumundaki Şanlıurfa’da, fabrikaların yanı sıra çağrı merkezlerinin de yatırımı ile kentteki işsizliğin önüne geçilmek isteniyor. Son yıllarda çağrı merkezlerinin ilgi odağı olan Urfa’da, İlkecell Telekomünikasyon Hizmetleri Şirketi de yatırım yapma kararı aldı. Abdurrahim Semavi’nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirket, Şanlıurfa’da 2 Bin kişinin istihdam edilebileceği çağrı merkezi açacak.
Yakın zamanda açılması beklenen Çağrı Merkezi için iş başvurularının http://www.ilkecell.com/ internet adresinden yapılabileceği öğrenildi.
BİHA
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.