kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68074.030$
Ufuklar

Güneş ve Tokucu, ailelerinin mutlu günü


Güneş ve Tokucu, ailelerinin mutlu günü
İş adamı İsmail Güneş’in oğlu Mahmut Nedim Güneş, Nursevim Tokucu ile dünya evine girdi. Bu görkemli düğün, konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Düğün merasimi, Karaköprü’de gerçekleştirildi ve geleneksel mevlütle başladı. Gazeteci Celal Çiftçi nikah şahidi olurken, çiftin nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi kıydı.

Düğün, Karaköprü’deki Nobel düğün salonunda düzenlendi. Mekan, zarif dekorasyonuyla dikkat çekti. Çiftin aileleri ve davetliler, mevlüt okunurken huzurlu ve manevi anlar yaşadı. Mevlütten sonra yapılan düğün töreni ise görkemli ve coşkulu bir atmosferde devam etti.

Düğüne katılanlar arasında iş dünyasının ve siyaset dünyasının tanınmış simaları da yer aldı. Davetliler, düğün boyunca çiftin mutluluğunu paylaştı ve onların bu özel günlerine tanıklık etti. Karaköprü Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi’nin kirveliği üstlenmesi, düğüne ayrı bir anlam ve prestij kattı. Çiftçi, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve onların her zaman yanında olacağını belirtti.

Özellikle gelin ve damadın ilk dansı, duygusal anlar yaşattı. Aile büyüklerinin de sahnede yer aldığı düğünde, davetliler keyifli vakit geçirdi. Yöresel yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği düğün yemeği ise konuklardan tam not aldı.

İş adamı İsmail Güneş, düğün sonunda yaptığı konuşmada, “Oğlum Mahmut Nedim ve gelinim Nursevim’in bu mutlu gününde yanlarında olan herkese teşekkür ederim. Bu özel gün, ailemiz için unutulmaz bir anı olarak kalacak” dedi. Katılım gösteren bütün misafirlerinize çok teşekkür ederim. Kirvemiz Karaköprü belediye başkanı Avukat Nihat Çiftçi’ye ve ailesine çok teşekkür ederim dedi.

Çiftin düğünü, gece geç saatlere kadar devam etti. Davetliler, bol bol eğlenerek ve çiftle fotoğraflar çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Hem duygusal hem de eğlenceli anların bir arada yaşandığı düğün, katılan herkese unutulmaz anılar bıraktı.

Bu görkemli düğün, hem mevlütle başlayan manevi havası hem de eğlenceli anlarıyla uzun süre konuşulacak. Çiftin mutlu bir evliliğe adım attığı bu özel gün, Karaköprü’de unutulmaz bir etkinlik olarak kaydedildi. Düğün sonunda davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

 

 

 

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!