kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$
Ufuklar

Dünya Gençlik Konseyi 2023 Yılı En Başarılı Gazetecisi Çiftçi’ye ödül.

Dünya Gençlik Konseyi 2023 Yılı En Başarılı Gazetecisi Çiftçi’ye ödül.
Dünya Gençlik Konseyi, her yıl düzenlediği Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül Töreni'nin dördüncüsünü 28 Kasım 2023 Salı akşamı İstanbul Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Ödül törenine iş dünyası, siyasi parti, STK başkanları, eğitimci, akademisyen, basın medya sahipleri katıldı. Törende Gazeteci Celal Çiftçi’ ye ödül verildi

Dünya Gençlik Konseyi, 2015 yılında İstanbul Fatih'te Genel Başkan Hüseyin Celep öncülüğünde kurulmuş uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. Faaliyet alanları arasında iş, eğitim, öğrenim, sportif faaliyetler, kültürel etkinlikler, engelli gençlere mesleki edindirme, insan hakları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma bulunmaktadır. Türkiye'de 3 bölge başkanlığı, 17 il temsilciliği ve 70 bin üyesi bulunan kuruluş, yurt dışında da 8 ülke temsilciliği ile faaliyet göstermektedir.

Dünya Gençlik Konseyi, kamu yararına çalışmak, uluslararası alanda projeler üretmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok eğitim, seminer, gezi, organizasyon gibi projeler hayata geçirmektedir. Bu projelerin bir parçası olarak, 2023 yılının mesleki eğitim ve aile bağları projesi kapsamında, iş, eğitim, öğrenim, spor alanlarında başarılı olan gençleri seçerek, onlara ödüller vermektedir. Ödül töreninde, gençlerin aileleri de davet edilerek, aile bağlarının kuvvetlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Olay medya yönetimi kurulu başkanı ve Anadolu basın birliği ve KGK il temsilcisi Celal Çiftçi ye basın ödülü verildi. Ödülü Çiftçi, adına Barış Durak aldı.

Ödül töreninin sunuculuğunu Fatih Selim Evcil ve Şeyda Aydın yaptı. Gecede, Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, yaptıkları çalışmaları anlatarak, gençleri iş dünyasının birer yıldızı yapmak ve topluma kazandırmak için bu geceyi düzenlediklerini söyledi. Celep, "Okuyan, okumayan gençlerin, topluma entegre etmemiz gerekiyor." dedi.

Ödül töreninde, iş, eğitim, öğrenim, spor alanlarında başarılı olan 50 genç, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Ödül alan gençler, kendilerine bu fırsatı veren Dünya Gençlik Konseyi'ne teşekkür etti. Ödül töreni, sanatçıların verdiği konserlerle sona erdi.

Ödül törenine katılan protokol üyeleri arasında şu isimler yer aldı:

- Eski Bakan, Milletvekili, Yazar, Şair Mustafa Kul

- Adaletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel

- AK Parti Bakırköy İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Denli

- Spor İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Topçu

- Tüm İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Genel Başkanı Tanju Özışık

- Beyoğlu Şehit Gazi ve Engelliler Dernek Başkanı Erhan Karataş

Ödül töreninde, iş, eğitim, öğrenim, proje, sanat, müzik, sporcu, gazeteci alanlarında başarılı olan gençler de ödüllendirildi. Ödül alan gençler şunlardı:

- Dünya Rekortmeni Şampiyonu Tolga Çakmak (İstanbul) Spor Eğitimcisi

- Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri: Narmina Abbasova (Gazeteci ve Yapımcı Genç Girişimci Ödülü Antalya), Yunus Buğra Ay, Efecan Yücel (Erzurum Oltu İlçesi Bölgesel Şampiyonları Güreşçi), Şegayeg Hanceri (İranlı Üniversite Öğrencisi)

- Uluslararası Avrasya Şampiyonu, Balkan 3. Sü Ayhan Efeoğlu

- Türkiye Şampiyonu, Avrupa 2. Si Arda Tayyip

- Türkiye Şampiyonu, Balkan 2. Si Tuana Korkmaz

- Türkiye Şampiyonu, Balkan 1. Si Baran Kayan

- sanatçılar arasında Surkentli Mehmet, Genç Sanatçı Pamuk Pars, Ayaz Çavuşoğlu, Dora, Ahmet Altınbaşak gibi isimler sahne aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!