Türkiye’de Hızla büyüyen STK “TÜMKİAD”

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD), Türkiye’nin doğusunda önemli bir adım daha atarak Ardahan’ın Göle ilçesinde yeni ilçe başkanlığını hizmete açtı. Tören, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferle gerçekleşti.

Türkiye’de Hızla büyüyen STK “TÜMKİAD”
Türkiye’de Hızla büyüyen STK “TÜMKİAD”
+7
Haber albümü için resme tıklayın

TÜMKİAD GÖLE İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI

Konvoy eşliğinde Göle ilçesine ulaşan TÜMKİAD heyeti, halkın gösterdiği samimi ilgi ve sıcak karşılamayla karşılandı. Açılışta konuşan dernek yetkilileri, TÜMKİAD’ın yalnızca büyük şehirlerde değil, Anadolu’nun dört bir yanındaki ilçelerde de üretimin ve girişimciliğin sesi olmaya devam edeceğini vurguladı.

 

“TÜMKİAD HER KÖŞEDE VAR, HEP BİRLİKTE GÜÇLENİYORUZ”

TÜMKİAD yetkilileri, bir iş insanları derneğinin temel amacının üretimi desteklemek, girişimciliği teşvik etmek ve üyeler arasında güçlü bir dayanışma oluşturmak olduğunu belirtti. Açıklamada, “Türkiye’nin her köşesinde varız, birlikte büyüyor ve güçleniyoruz” ifadeleri yer aldı.

Törenin sonunda, açılış sürecine katkı sunan TÜMKİAD Ardahan İl Başkanı Asker Yıldırım ve Göle İlçe Başkanı Engin Bulak’a teşekkür edildi. Dernek yetkilileri, her iki başkana da çalışmalarında başarılar dileyerek, Göle’deki yeni yapılanmanın bölgeye ekonomik ve sosyal açıdan katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

05 Tem 2025 - 10:38 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.