4.0 Büyüklüğünde Deprem!

Sivas’ın Orenlice-Ulaş bölgesinde, 26 Haziran 2025 Perşembe günü saat 16.34’te 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre depremin yerin 7.4 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

4.0 Büyüklüğünde Deprem!
Video için play'e tıklayın

Deprem, çevre ilçe ve köylerde de hissedilirken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Yetkililer, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve vatandaşların resmi açıklamaları dikkate alması gerektiğini belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi, sarsıntının ardından bölgede artçı depremlerin yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

# deprem

26 Haz 2025 - 16:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.