Milletvekili Cevheri, Şanlıurfa’nın Tarımını Geliştirmek İçin Avrupa’ya Gidiyor

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, kentin tarım potansiyelini artırmak amacıyla Almanya ve Hollanda’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Cevheri, Avrupa’da tarım ve kırsal kalkınma alanında başarıyla uygulanan projeleri yerinde inceleme fırsatı bulacaklarını belirtti. “Amacımız, elde edeceğimiz bilgi ve deneyimlerle Şanlıurfa’nın tarım alanındaki vizyonunu güçlendirmek ve sürdürülebilir, yenilikçi projelerin hayata geçirilmesini sağlamak,” diye konuştu.

Yapılacak olan ziyaretin, Şanlıurfa’nın tarımsal gelişimine önemli katkılar sunacağını ifade eden Cevheri, “Şanlıurfa ve ülkemiz için üretmeye, çalışmaya ve ilerlemeye devam edeceğiz,” dedi.

14 Haz 2025 - 16:54 - Gap ve Tarım


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.