DEM Parti Karaköprü ilçe başkanları belli oldu

DEM Parti Şanlıurfa İl Kongresi’nin ardından ilçe kongreleri de yapılmaya başlandı. Bugün Dem Parti Karaköprü 1’inci Olağan Kongresi yapıldı. Karaköprü ilçe örgütünün yeni başkanları belli oldu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa İl Başkanlığı, 1'inci Olağan Kongresi'ni geçen hafta cumartesi günü yapmıştı. Yapılan il kongresinin ardından ilçe kongreleri de yapılmaya başlandı.

Bugün DEM Parti Karaköprü 1’inci Olağan Kongresi Urfa Barosu Tahir Elçi Konferans Salonunda yapıldı.

Kongreye, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilleri yanı sıra, siyasi partilerin Şanlırufa temsilcileri çok sayıda kişi katıldı.

YENİ BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Konuşmaların ardından faliyet ve mali raporlar okundu. DEM Parti Karakörpü ilçe eşbaşkanlığına Av. Ravşan Yazar ve Ulaş Çoban seçildi.

Kongre Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

30 Ara 2023 - 15:13 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.