Urfa’da Eğitime Bir Destek Daha!

Vali Hasan Şıldak’ın eğitim seferberliği çağrısına vatandaşlardan destek sürüyor.

Vali Hasan Şıldak’ın eğitim seferberliği çağrısına vatandaşlardan destek sürüyor. Bu kez İş İnsanı Behlül Vural, Akçakale ilçesi Yukarı Cinpolat Mahallesi’nde yapılması planlanan 8 derslikli İlk ve Ortaokul için 15 Milyon TL bağışladı.

Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak’ın eğitim seferberliği çağrısı yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlardan destek görmeye devam ediyor. Şanlıurfa eğitiminin fiziki ve akademik anlamda daha da gelişerek gençlere yol gösterici olması yönünde tüm imkanları seferber eden Vali Şıldak’a bu kez Vurallar Turistik İşletmeler San. ve Tic. A.Ş. adına Hayırsever Behlül Vural’dan destek geldi. Valilikte yapılan protokol çerçevesinde İş İnsanı Behlül Vural, okul inşaatı ve ilgili çevre düzenlemelerinin yapımı için 15 Milyon TL bağışta bulundu.

Hayırsever Vural’ı duyarlı davranışından dolayı tebrik eden Vali Şıldak, “Şanlıurfa eğitimi, böylesine değerli vatandaşlarımızın destekleri ile daha hızlı bir şekilde gelişecektir” dedi.

Protokol töreni imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

06 Kas 2024 - 15:36 - Eğitim

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.