İYi Parti Urfa adayı Yetim oyunu kullandı

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu kullandı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şehit Mahmut Tekke Ortaokulunda kullandı.

“Sizleri demokrasi şölenine davet ediyorum” diyen Yetim şunları kaydetti:

“Değerli hemşehrilerim! İlk günden beri dediğim şey:

Şikayetinizi sandığa yapın! O gün bu gündür. Tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum.

Çıkacak olan sonucun vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”.

14 May 2023 - 11:04 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.