Diyarbakırlı Kadınlar Urfa'yı Görme Fırsatı Buldu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde daha önce il dışına çıkma imkanı bulamayan 160 kadın, kültür gezisi kapsamında Şanlıurfa, Gaziantep ve Hatay'ı gezdi.

Ergani Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan'ın talimatıyla "Ergani'nin Gelişen Kadınları" projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın belirlediği il dışına çıkma imkanı olmayan 160 kadın, Şanlıurfa, Gaziantep ve Hatay'dan oluşan kültür gezisine katıldı.

Kadınların kültürel açıdan gelişmesinin yanı sıra sosyal aktivite içerisinde bulunması amaçlanan projede geziye katılanlar farklı tarihi ve turistik mekanları ziyaret etme, doğal güzellikleri yerinde görme imkanı buldu.

07 Eyl 2022 - 15:22 - Kültür ve Sanat

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.