Vali Küçük Müftülük Heyetini Kabul Etti

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kendisini ziyaret eden Müftülük heyetini kabul etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Müftüsü İhsan Açık, Haliliye Müftüsü İbrahim Halil Okullu ve Müftü Yardımcılarından oluşan heyeti makamında kabul eden Vali İzzettin Küçük; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında farklı etkinlikler gerçekleştireceklerini belirten İl Müftüsü İhsan Açık ise Cumartesi günü Mozaik Konferans Salonunda saat 13.30’da Ezanla Diriliş adlı etkinlikle Şanlıurfalılarla buluşacaklarını dile getirdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası tüm yurtta Diyanet İşleri Başkanlığının himayesinde düzenlenecek olan etkinliklerle geçirilecek.

16 Eki 2015 - 16:15 - Güncel

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.