Başkan Nihat Çiftçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında alın teri ve emeğin yüce değerler olduğuna değinen Çiftçi, bu değerleri gözeterek ekmeğini kazanan herkese çok önem verdiklerini belirtti.

Başkan Nihat Çiftçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı
Haber albümü için resme tıklayın

Çiftçi, “Şüphesiz ki en güzel lokma alın teriyle ve emekle kazanılan lokmadır. Helal kazancı ve emeği kutsal bilen milletin fertleri olarak alın teriyle elde edilen kazancın önemini biliyoruz." dedi.

Başkan, Karaköprü'nün güzelleştirilmesi için birlikte mücadele ettikleri değerli mesai arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. "Sizin emeğiniz, alın teriniz ve fedakâr gayretlerinizle ilçemize hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak ilçemizin parlayan bir yıldız olması yönünde gösterdiğimiz çabamızın en önemli paydaşı sizlersiniz." ifadelerini kullandı.

Çiftçi, sahada özveriyle hizmet eden değerli personeli ve alın teriyle çalışan, ekmeğinin hakkı için mücadele eden tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

30 Nis 2024 - 16:59 - Belediyeler

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.