Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamladı

Şanlıurfaspor, yarın sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan, taraftarlara çağrı yaparak, Bu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 16. Haftasında yarın saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumunda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Hedefli el ve ayak top oynayarak idmana devam eden oyuncular, daha sonra 5’e 2 dar alanda pas çalışması ve taktiksel çalışma yaptı. Neşeli geçen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

İdmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Ahmet Bulut izledi.

Tandoğan’dan taraftara çağrı

Teknik Direktör Ali Tandoğan, ilk yarıda sahalarında son maça çıkacaklarını belirterek, “Bu maçı oynadıktan sonra tek haftamız kalıyor. Rakiplerimizden uzaklaşmamak açısından bu 2 maçı da kazanmamız gerekiyor. Tamamıyla taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olduğu bir haftadayız, belki de maçı bize onlar aldıracak. Onlardan ricam; Bu maçta bizi desteklesinler. Takımın havası iyi, inşallah istediklerimizi saha yansıtır galibiyetle ayrılırız dedi.(Haber Merkezi)

09 Ara 2017 - 17:37 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Şanlıurfa Olay Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Şanlıurfa Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Şanlıurfa Olay Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Şanlıurfa Olay Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.