Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Yeşeren çınarlar" Konya'yı gezdi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 200 yaşlı, Konya'yı gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
"Yeşeren çınarlar" Konya'yı gezdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen proje ile çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Proje kapsamında "Yeşeren çınar" olarak nitelendirilen 200 yaşlı, Konya'ya geziye götürüldü.

Rehberler eşliğinde Konya'yı gezen yaşlılar ilk olarak Hz. Mevlana Türbesi, Müzesi ve Dergahı, Şemsi Tebrizi Cami ve Türbesi ile Kelebek Vadisi'ni gezdi.

Son olarak Konya Torku Tesisleri'ni de ziyaret eden yaşlılar, konaklama ve bütün ihtiyaçlarını karşılayan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.