Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel Yönetimler festivalinde Urfa rüzgarı

null

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2021 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Yerel Yönetimler festivalinde Urfa rüzgarı

16-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye’nin dört bir tarafından Belediyelerin katıldığı “Yerel Yönetimler Gençlik Tam Bana Göre Festivali” konser, tiyatro, söyleşi, atölyeler, spor müsabakaları, sahne performansları, hediyeler, çekilişler ve şehirlere has özellikleri Ankara’da buluşturdu.

Tam Bana Göre Festival alanında Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa da yerini aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantta Şanlıurfa’ya özgü yöresel kıyafetler, yöresel ikramlar, yapılan çalışmalar, üretilen projeler ve kentin simgesi olarak kabul edilen Balıklıgöl’ün minyatürü yer aldı.

Yerel Yönetimler Gençlik Festival alanını ziyaret eden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı “Bilim Teknoloji ve Girişimcilik Ödülü” de sergileniyor.

Şanlıurfa rüzgârının estiği festival alanında bulunan stantları tek tek dolaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül festivale katılım sağlayan belediyelerin çalışmalarını da yakından inceleyerek bilgiler aldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”ŞANLIURFALI GENÇLER BİLİM VE TEKNOLOJİDE SÖZ SAHİBİ OLUYOR”

 

Şanlıurfa’nın tarihi, kültürü, gastronomisi ve tarihi güzellikleriyle medeniyetler şehri olduğunun altını çizdi. Başkan Beyazgül:”Gençlerimizi tebrik ediyorum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden bir ödül aldık. Şanlıurfa’da yapmış olduğumuz projeler Bilim Teknoloji ve Girişimcilik Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödül bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu ödülü bütün Şanlıurfa adına, Şanlıurfa gençliği adına aldık. Şanlıurfalı gençlerimiz artık bilim ve teknolojide de söz sahibi olmaya başladılar. Bu gençlik içerisinde yöneticiler yetişecek, bilim insanları yetişecek biz de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bu gençlerimizin önünü her zaman açacağız. Gençlerle olmanın ayrı bir mutluluğu var içimizde onların dinamizmi bizleri de mutlu ediyor. İnşallah gençlerimizle beraber Şanlıurfa’mızı çok güzel yerlere getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.