TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni görev yeri Şanlıurfa oldu

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığındaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları ile Şanlıurfa'ya Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz atandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Yeni görev yeri Şanlıurfa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığındaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararnameye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez general rütbesi ile Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz atandı. 

Öte yandan, 5 albay tuğgeneralliğe, bir tuğgeneral tümgeneralliğe terfi ettirildi, 4 general ve 24 albay da emekliliğe sevk edildi. 21 general yeni göreve atanırken, 28'i albay olmak üzere 35 il jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi.

BİHA 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.