TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasağa aldırış etmeyen gençler, arkadaşlarını sokak ortasında tıraş etti

İstanbul’da sokağa çıkma yasağını umursamayan gençler, berberlerin de kapalı olması nedeniyle arkadaşlarını sokak ortasında tıraş etti, o anlar da bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Yasağa aldırış etmeyen gençler, arkadaşlarını sokak ortasında tıraş etti

İstanbul Sultangazi'de yasak olmasına rağmen sokakta tıraş olan gençler kameraya yansıdı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın 21 Mart'ta aldığı karar doğrultusunda berber, kuaför ve güzellik salonları tedbir kapsamında kapatıldı. Sultangazi'de geçtiğimiz çarşamba günü akşam saatlerinde berber ve kuaförlerin kapalı olmasından dolayı, sokakta tıraş olan gençler görüntülendi.

Cep telefonuyla ışık tutuyor

İsmetpaşa Mahallesi'nde kaydedilen görüntülerde, bir kişinin sokakta arkadaşını tıraş ettiği görülüyor. Yanında bulunan bir başka arkadaşının da cep telefonu ışığı ile ortalığı aydınlattığı kameraya yansıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.