Viranşehir Dumlupınar ilkokulu öğretmen ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan ve okul müdürü Mehmet Burhan Öztemel’in öncülüğünde bir araya gelerek, ilçedeki sağlıkçılara karanfil hediye etti. Öte yandan Viranşehir Devlet Hastanesi bahçesine fidan dikimi de gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden doktor Abdurrahman Demir anısına da ağaç dikti.
Dumlupınar ilkokulu öğretmen ve öğrencileri, sağlık çalışanlarının verdiği emeği hatırlamak ve onları onurlandırmak adına düzenlediği etkinlikte, 81 ili temsilen 81 balon uçuruldu.Okul Müdürü Mehmet Burhan Öztemel, burada yaptığı açıklamada, sağlıkçıların büyük emekler sarf ettiklerini belirterek, onların bu çabasını takdir etmek istediklerini söyledi.
İlçede sevilen ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Abdurrahman Demir anısına fidan dikimi de gerçekleştirdiklerini belirten Öztemel, “Bin 700 öğrencimiz ve 66 öğretmenimizle birlikte sağlıkçılarımızı hatırlamak, onları bir an olsun mutlu etmek istedik. Viranşehir Devlet Hastanesine gelerek sağlıkçılarımıza karanfil dağıttık, ilçemizin sevilen doktorlarından Abdurrahman Demir anısına da ağaç diktik. Sağlıkçılarımızın her daim yanındayız ve onların bu emeğini hiçbir zaman unutmayacağız. Bu sebeple, halkımıza broşür dağıtıp, koronavirüsle mücadelede dikkat edilmesi gereken kuralları hatırlattık. 83 milyon insanımızın maske-mesafe ve hijyen kurallarına uymasını istiyoruz. Bu şekilde bu virüsün üstesinden gelebiliriz. Hayatımızı normalleştirmek bizim elimizde, sadece kurallara uyalım ve zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım” şeklinde konuştu.
ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan'da bu etkinlikten dolayı öğreymen ve öğrencileri tebrik ederek sağlıkçılara başarılar diledi.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.