TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Viranşehirli genç Ordu'da boğuldu!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Ordu’ya çalışmak için giden Haydar Karataş, girdiği denizde boğuldu. Karataş’ın cansız bedeni 4 günün sonunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Viranşehirli genç Ordu'da boğuldu!

Ailesiyle birlikte fındık toplamak için Ordu’ya giden Haydar Karataş, serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda su altı ekibi sevk edildi.

Olay, Ordu’nun Balaman ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Haydar Karataş, denizde yüzdüğü sırada akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Karataş için yapılan arama kurtarma çalışmaları 4 gün sonra netice verdi, Karataş’ın cansız bedeni denizden çıkarıldı.

Karataş’ın cansız bedeni yapılacak otopsinin ardından memleketi Viranşehir’e gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.