Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali erin’den polislere başari belgesi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ildeki görev sürelerini tamamlayarak tayinleri çıkan polisleri makamında kabul ederek, verdikleri özverili hizmetlerinden dolayı başarı belgesi verdi.  

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Vali erin’den polislere başari belgesi

Tayinleri çıkan, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Sarpda ve Yener Gül, Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü Şaheser Alaca ile Komiser Yardımcıları Tuba Cesur ve Ali Keskin’i makamında kabul eden Vali Erin, görev sürelerince gösterdikleri özveri ve fedakârlıktan dolayı polisleri tebrik ederek başarı belgelerini verdi.

Polislik mesleğinin, devletin otoritesini ve gücünü gösteren çok ulvi bir görev olduğunu belirten Vali Erin, “Temsil ettiği devlet gücü, köklü bir devlet geleneğinin görünen yüzü olan Polis teşkilatımız, 173 yıldır görevini layıkıyla yerine getirmiş, ülkemizin huzur, güven ve istikrarı için milletimizin en büyük güvencesi ve gurur vesilesi olmuştur. Şüphesiz bu başarının arkasında, büyük bir fedakârlık ve özveri vardır. Görev süresi boyunca bu fedakârlık ve özveriyi gösteren siz değerli polislerimize birer teşekkür mahiyetinde başarı belgelerinizi takdim ederken, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.