Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa'da şehit 192 öğretmen anısına fidan dikildi

Şanlıurfa'da, şehit olan 192 öğretmen anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa'da şehit 192 öğretmen anısına fidan dikildi

 

Urfa'da şehit 192 öğretmen anısına fidan dikildi

 

 

Şanlıurfa Valiliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri dolayısıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

 

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi'nde öğretmenlerin de katıldığı etkinlikle, 192 şehit öğretmenin anısına 300 fidan toprakla buluşturuldu.

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, YPG/PKK'lı teröristlerce Gaziantep'in Karkamış ilçesine 21 Kasım'da düzenlenen havan-roketli saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan adına fidan dikti.

 

Vali Ayhan, burada yaptığı konuşmada, şehit olan öğretmenlerin anısını yaşatmak için fidanları toprakla buluşturduklarını belirtti.

 

Ayhan, "Bu semboliktir ama derin manası vardır. Geçmişteki şehit olan öğretmenlerimizin hatıralarını yaşatmak, meslek içi dayanışmayı sağlamak ve toplumsal saygıyı artırmak için bu özel programı icra ettik. Sınıflardan koparılan hayatlar toprakta can bulup yeşerecekler sonsuza kadar." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.