TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa’da İki Aile Arasındaki Husumet, Barış İle Sonuçlandı

null

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa’da İki Aile Arasındaki Husumet, Barış İle Sonuçlandı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde geçtiğimiz aylarda Öksüz ve Kaymaz ailesi arasında yaşanan anlaşılmazlık yüzünden çıkan kan davası barış yemeği ile son buldu.

Bozova’nın Yaylak ve Kaçarsaluca mahallelerinde Öksüz ve Kaymaz aileleri arasında yaşanan anlaşmazlık kan davasında dönüştü. Kanaat önderi Muhsin Aksoy’un girişimleri sonucunda kan davası 500 kişinin katıldığı barış yemeği ile son buldu. Kanaat önderi Muhsin Aksoy iki aile büyüklerine teşekkür ederek bu tür olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Bölgenin huzurunu ve refahını hep birlikte sağlayacaklarını belirten Aksoy, “Geçtiğimiz yıl iki aile arasında istenmeyen bir durumdan dolayı husumet ortaya çıktı. Bizler Peygamberler Şehri Urfa’da yaşayan insanlar olarak dünyadaki en güzel şeyin birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğu bilincindeyiz. Bu şiyar ile hareket ederek aramızdaki küskünlüğü ve husumeti ortadan kaldırdık” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.