Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa'da eski akademisyene hapis cezası verildi

Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik davada, eski akademisyen sanık Nurten Aksoy, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa'da eski akademisyene hapis cezası verildi

6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına, kanun hükmünde kararnameyle, Harran Üniversitesinden ihraç edilen eski akademisyen, sanık Nurten Aksoy ile avukatı katıldı.

Sanık Aksoy, son savunmasında atılı suçlamaları kabul etmeyerek, beraatını talep etti.

Duruşma savcısı, sanığın, FETÖ elebaşının çağrısı üzerine Bank Asya'da hesap açarak para yatırdığını ve örgüt içi toplantılara katıldığını belirterek, bu yöndeki tanık beyanlarının da dikkate alınarak cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanık Nurten Aksoy'a, "terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.