TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa'da 540 yetim çocuğun yüzü güldürüldü

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince, Şanlıurfa'da 540 yetim çocuğa bayramlık elbise yardımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2022 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa'da 540 yetim çocuğun yüzü güldürüldü

İHH'nın belirlediği giyim mağazasına yakınlarıyla gelen çocuklar, istedikleri kıyafetleri gönüllerince seçerek aldı.
İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atilla, gazetecilere, ilde yetim çocuk sayısının çok olmasından dolayı her yıl bayramlarda binlerce yetimi giydirdiklerini söyledi.
Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfalı 540 yetim çocuğu sevindirdiklerini ifade eden Atilla, şöyle konuştu:
"Bayram öncesi yetim çocuklarımız için dağıttığımız nakdi yardımlarla birlikte toplam 7 bin 500 yetim çocuğumuza bayram yardımı yaptık. Yarın ve diğer gün yapacağımız yardımlarla bu sayı 8 bini bulacak. Yardımlar için hayırsever bağışçılarımıza çocuklar adına teşekkür ediyoruz. Paylaştıkça bu insanların yüreğine dokunmuş oluyoruz. Meseleye sadece maddi olarak bakmıyoruz, bu yetim çocukların yanında olarak bir nebze de olsa yalnızlıklarını azaltmış oluyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.