Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa'da 300 polis harekete geçti!

Şanlıurfa’da 300 polisin katılımıyla kent merkezindeki eğlence mekanlarında denetim yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa'da 300 polis harekete geçti!

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan eğlence yerleri ile internet kafelerde eş zamanlı denetim gerçekleştirildi.

Toplam 300 polisin katıldığı uygulamada 54 kafenin ruhsatı incelenirken, mekanlarda uyuşturucu ve sigara denetimi yapıldı.

Çocukların ruhsal ve psikolojik yönden etkileyen cinsel içerikli yayınları, şiddet içeren oyunları tespit etmek ve çocukların sağlıklı bir şekilde iletişim ve teknolojiyi kullanmaları sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde 18 internet kafeye idari para cezası uygulandı.

Kentin simgesi olan tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki denetimlerde ise 430 kişinin kimlik sorgusu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.