Şanlıurfa'da koronavirüs bir can daha aldı. Eski vaiz, Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni İbrahim Halil Arıcı koronavirüse yakalandı. 40 yaşında olduğu öğrenilen ve çevresince sevilen isim koronavirüs mücadelesine yenik düştü ve bugün hayatını kaybetti.
Acı haber ailesi ve sevenlerini yasa boğarken kahreden bir gerçek daha öğrenildi.
Merhum Arıcı'nın 11 yaşındaki kızının da yaklaşık 14 ay önce oyun oynadığı sırada yaşanan bir kazada hayatını kaybettiği belirtildi.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.