Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlıses'in paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı

İbo'nun "Akşama fasulye var" paylaşımı tepki topladı. Fotoğrafa "Urfaya ateş düştü. Ne zeytin yağı?" yorumları yapıldı. Tatlıses, tepkilere dayanamayınca yeni fotoğraf paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Tatlıses'in paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in Twitter'dan yaptığı "Aydemir Akbaş arkadaşım akşama bize zeytin yağlı ayşe kadın fasulye yapacak. Bir de güzel yapar ki…" şeklindeki paylaşımı hemşerilerini üzdü.

Tatlıses'in tweetine bazı hayranları, "Urfaya ateş düştü? Ne zeytin yağı?, "Urfaya herzamaki gibi sahip çık be usta. Sana ihtiyaçları var. Bu yaptığın paylaşım şuan ne zamanı nede yeri. Urfa seni bekler", "O mermiyi kafaya yemeyecektin abi..." şeklinde yorumlarda bulundu.

Tatlıses bu paylaşımının ardından ise yine Suruç'taki katliam ile ilgili fotoğraf paylaşarak, hayranlarına "Suruç benim gözümün bebeğidir" diye seslendi.

İşte İbrahim Tatlıses'in Suruç ile ilgili yazdığı yazının tamamı;

"SURUÇ BENİM GÖZÜMÜN BEBEĞİDİR. Oraya yapılan her hareketi kendi şahsıma yapılmış kabul ederim. İlk yetiştiğim yıllarda orada konser verirdim, SURUÇ deyip geçmeyin. İlk millet VEKİLİ seçimimde oraya gittim; o zaman yaşlı bir dede oğlum sen buraya gelmiş bizden oy istiyorsun bizim suyumuz YOK, sen bunu nasıl yapacaksan hele bi onu söyle dedi. Bende milletvekili seçildiğim gün ilk işim SURUÇ'a suyu getirmek olacak dedim ama vekillikten vaz geçtim.Birgün İBO SHOW'da dile getirdim ve dedim ki; Dedem benden SU istedi, benim Dedem abdestini alamazken benim yıkanmam doğru değil. O zamanın hükümetine İBO SHOW'dan seslendim ve SURUÇ'a şimdiki CumhurBAŞKANIMIZ o zaman başbakandı, geçen dönem FIRAT nehrinden SURUÇ'uma SU bağladılar. Dünyalar benim oldu. Şimdi ise SU yerine KAN akıyor bu ALLAH'tan reva mıdır.!!!?"

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.