TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye'den kara haber geldi: Şehitler var!

Suriye’nin Telabyad ilçesinde patlama meydana geldi. Olayda 3’ü Türk askeri, 3’ü de SMO mensubu toplam 6 kişinin şehit olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Suriye'den kara haber geldi: Şehitler var!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği sınır ötesi Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından temizlenen Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Suriye’nin Telabyad ilçesinde patlama meydana geldi.

Teröristlerden temizlenen Telabyad’ın Suluk beldesinde akşam saatlerinde henüz belirlemeyen nedenle patlama yaşandı.

Olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamanın nedenine ilişkin bir açıklama yapılmazken, 3’ü Türk askeri, 3’ü de Suriye Milli Ordusu (SMO) mensubu toplam 6 kişinin şehit olduğu öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.