Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper ligde kalmayı başardılar

Türkiye Ampute Süper Lig  takımları arasında yer alan Eyyübiye Belediyespor, 2021-2022 sezonunun son karşılaşmasında farklı bir galibiyet elde ederek ligde kalmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2022 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Süper ligde kalmayı başardılar

Sporun her alanına verdiği desteği, engellilerin sosyal yaşamda yer alması ve başarılarını ispatlaması için de esirgemeyen Eyyübiye Belediyesi, süper ligden gelen bir başarı haberiyle Şanlıurfa’ya yeni bir gurur daha yaşattı.

Sezonun son maçında Trabzon Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol takımıyla karşı karşıya gelen Eyyübiye Belediyespor, Gbassay (Dk.10), Umar Mohammed (Dk.32), Gbassay (Dk.44) ve Muhammed Muzaffer Çelik’in (Dk.49) attığı gollerle karşılaşmayı 4-0 gibi farklı bir galibiyetle kazandı.

Elde ettiği son galibiyetle ligde kalma hedefini gerçekleştiren takımı kutlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, takımın başarısında büyük katkı ve destekleri olan Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, Teknik Direktör Mustafa Bebe ve futbolcuları tebrik etti.

Süper ligdeki mücadelesine, takımdaki iki oyuncunun ülkesine dönmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Kulübü, ikinci yarı öncesi üç yabancı sporcuyu daha kadrosuna katarak süper ligde kalmayı hedeflemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.