Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soydaş, Paşabağı Mahallesi Muhtar Adayı oldu

Paşabağı Mahallesinde yıllarca ikamet eden, Paşabağ mahallesini çok iyi bilen mahallesi için her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Paşabağ mahallesi muhtar adayı Salih Soydaş, “20 yıllık siyasi tecrübem olduğundan mahallemin bekası için sizlerin de desteği ile yapmam gerekeni sonuna kadar yapacağıma inanıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Soydaş, Paşabağı Mahallesi Muhtar Adayı oldu

Paşabağı mahallesinin eksikliklerini ve sorunlarını  gidermek için yılların tecrübesiyle hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Paşabağı Mahallesi Muhtar adayı Salih Soydaş, “38 yıldır ikamet ettiğim mahallemde sizlerinde desteğiyle mahalle muhtarlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. 20 yıllık siyasi tecrübem olduğundan mahallemin bekası için sizlerin de desteği ile yapmam gerekeni sonuna kadar yapacağıma inanıyorum” dedi.

Çalışan bir muhtarın bir belediye başkanı kadar kıymetli olduğunu belirten muhtar adayı Soydaş, "Gerek mahallede kendi gördüğüm sıkıntılar gerekse sizleri dinleyip gördüğüm sıkıntıları görevimin başına geldikten hemen sonra sıkıntıların çözülmesi için,sıkıntıları gerekli mecralara ileteceğimin ve sıkıntıların tek tek çözeceğimin sözünü veriyorum. "Değerli Paşabağı Mahallesi halkı Takdir Bizden Tercih Sizden” şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.