Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son Dakika,Şanlıurfa’da bir bina çöktü

Şanlıurfa'da depremden hasar alan bir bina çöktü. CHP İl Başkanlığının da bulunduğu bina, Kahramanmaraş depreminden ağır hasar almış ve kontrol amacıyla binaya girişlere izin verilmiyordu. 

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2023 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Son Dakika,Şanlıurfa’da bir bina çöktü

Şanlıurfa'nın  Haliliye  ilçesinde bulunan Novada Park alışveriş merkezi civarında yer alan bir bina çöktü.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulansın yanı sıra polis ekibi sevk edildi.

Çöken binanın depremde hasar gördüğü ve daha önce boşaltıldığı belirtiliyor. 7 katlı binanın önünde park halindeki araçlar da hasar gördü.

Enkaz altına kalan olup olmadığına ilişkin şu anda bilgi bulunmuyor.

Binanın CHP Şanlıurfa İl Başkanlığının da olduğu bina belirtildi. CHP'li Ronayi Paydaş, binadan partinin il başkanlığından kimse olmadığını kaydetti. Paydaş, paylaşımında şunları kaydetti:

"CHP Şanlıurfa Başkanlığımızın bulunduğu bina Marş  merkezli depremde ağır hasar gördüğünden dolayı tüm bina ilk günden boşaltıldı. Az önce aldığımız habere göre bina çökmüş durumda. Binada CHP İl Örgütünden kimse yoktu. Temennimiz Başka kimselerin de olmaması".

VALİ AYHAN'DAN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, binanın çökmesinin ardından arama kurtarma çalışmalarına başlandığını bildirdi. Ayhan, sosyal medya hebasından yaptığı bilgilendirmede, şu ifadeleri kullandı:

"Haliliye ilçemizde Atatürk Caddesi üzerindeki ağır hasarlı bir bina yıkılmıştır. Her ihtimale karşı enkaz altındaki arama kurtarma çalışmalarımıza hızla başlanmış olup tüm ekiplerimiz olay yerindedir". 

ÇÖKME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Binanın çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kaydında saat 15.45'te binanın çöktüğü ve etrafı toz bulutunun kapladığı görülüyor. Çökme esnasında binanın önündeki yolda araçların beklediği ve insanların kaçıştığı görülüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.