TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siverek’te ilkokulda çocuklar zehirlendi!

Siverek’te ilkokulda yedikleri öğle yemeğinden zehirlenen çok sayıda öğrenci hastanelere kaldırıldı. Ambulans yetmeği için öğrencilerin büyük bölümü velilerin araçlarıyla hastaneye götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Siverek’te ilkokulda çocuklar zehirlendi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde taşımalı eğitimin verildiği bir ilkokulda çok sayıda öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendiği iddia edildi.

İddiaya göre, 300’den fazla öğrencisi bulunan Çıkrık Şehit Orhan İrkarlı İlkokulu’nda öğle yemediğinde yedikleri yemekten etkilenen öğrenciler durumu öğretmenlere bildirdi.

Öğrencilerin kusma ve bulantı şikayetleri üzerine okul idaresi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine okula çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Her geçen dakika öğrencilerin şikayetleri artınca ambulanslar yetişmedi.

Ambulanslarla 25 çocuk hastanelere sevk edilebildi. Yaklaşık 80 öğrencinin ise velilerin kendi imkanları ile hastaneye götürdüğü tahmin ediliyor.

Öğrenciler Siverek Devlet Hastanesine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.