Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polisler için mevlid okutuldu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Dergah Camii’nde şehitler için okutulan mevlid-i şerif programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Şehit polisler için mevlid okutuldu

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği mevlid programına Vali Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz vekamu kurum kuruluşları idarecileri de iştirak etti.

Namaz sonrası Dergah Camii ve Köprübaşı civarında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Köprübaşı’nda bir kahvehane önünde vatandaşlarla çay içerek hasbihal eden Vali Erin, esnafı da işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.