TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa'da şiddetli yağış

Şanlıurfa'da şiddetli yağış nedeniyle köprüler taştı, tarım arazileri su altında kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Şanlıurfa'da şiddetli yağış

Şiddetli yağış nedeniyle köprüler taştı, tarım arazileri su altında kaldı
Taşkın nedeniyle fabrikada mahsur kalan işçileri AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı

Kentte gün içerisinde zaman zaman etkili olan yağmur, akşam saatlerinde sağanağa dönüştü. Şiddetli yağış nedeniyle Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda trafikte aksamalar oldu. Eyyübiye ilçesine bağlı Çalışkanlar Mahallesinde sağanak nedeniyle köprüler taştı, tarım arazileri su altına kaldı. Suya kapılan iki büyükbaş hayvandan birini vatandaşlar kurtardı.

Çalışkanlar Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Çap, gazetecilere yaptığı açıklamada, şiddetli yağmurun aniden bastırdığını belirterek "Yağmur nedeniyle mahallemizdeki birçok tarla zarar gördü. Yollarımızdaki birçok köprü zarar gördü. Kendimizi sudan zor kurtardık. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir felaketi." diye konuştu.

Öte yandan organize sanayi bölgesindeki taşkın nedeniyle tekstil fabrikasında mahsur kalan işçileri, AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Ekiplerin bölgede çalışmaları devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.