TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peygamberler Şehrinde ilk Cuma namazı kılındı

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Peygamberler Şehrinde ilk Cuma namazı kılındı

İbrahim Hall ASLAN / Şanlıurfa OLAY

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle cemaat namazına kapatılan camilerde uzun aranın ardından ilk kez cemaatle Cuma namazı kılındı.

Koronavirüs salgınından ötürü tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da cemaat namazına kapatılmıştı. Normalleşme süreci kapsamında camiler uzun sürenin ardından ilk kez cemaate açıldı.

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da da cemaat uzun aranın ardından ilk kez cemaatle Cuma namazını kılmanın heyecanını yaşadı. Cuma namazı için Dergah camiine gelen vatandaşlar, sosyal mesafeye dikkat ederek, maske ve secdesini getirerek, kurallara uygun şekilde namaz kıldı. Vatandaşlar, camilerin tekrar ibadetlere açılmasından memnun olduklarını dile getirdi.

Cami cemaati, güvenlikçiler nezaretinde camiye alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.